Formule 1 hotel Zuid Duitsland

Formule 1 hotel Zuid Duitsland gezocht? Of je nu op doorreis bent of een weekendje in het buitenland door wilt brengen, in een Formule 1 hotel in Duitsland zit je altijd goed. Het zijn hotels die onder de categorie low budget vallen en bieden de bezoekers alleen basisfaciliteiten tegen zeer lage prijzen.

Het Formule 1 concept is inmiddels wereldwijd bekend en steeds meer mensen worden er enthousiast over. Het is een hotel wat ideaal is voor een tussenstop of een kort verblijf in ons buurland.

Waar komt het idee achter de Formule 1 hotels vandaan?

Het idee achter deze hotels komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Zij gaan er van het principe uit dat een hotelkamer sober, maar voldoende ingericht moet zijn om de nacht goed door te kunnen brengen. Je betaalt in een Formule 1 hotel niet per persoon, maar slechts per kamer.

Een kamer in een Formule 1 hotel in Duitsland beschikt over een tweepersoonsbed, een wastafel, een tv en eventueel een extra stapelbed. De kamers zijn dus zeer geschikt voor kleine gezinnen. De badkamer in een Formule 1 hotel wordt veelal gedeeld met andere gasten.

Net als Formule 1 hotels in Frankrijk zijn de Formule 1 hotels van Duitsland ook gunstig gesitueerd in de nabijheid van grote wegen en snelwegen. Het hotel is zeer geschikt voor een reis met eigen auto.

Als je Formule 1 hotel Zuid Duitsland wil boeken heb je hiervoor twee opties; of je betaalt vooraf bij een reisorganisatie of je betaalt ter plaatse. Het ter plaatse betalen kan bij de receptie bij aankomst.