Leuke snowboard bestemmingen

Wil je graag op wintersport om je nieuwe snowboard uit te proberen, maar weet je niet zo goed waar je naartoe wilt? Dit is zeker niet raar, er zijn namelijk zoveel leuke wintersport bestemmingen voor Nederlanders om de reis naartoe te maken. In dit artikel bespreken wij 2 bestemmingen om heen te gaan met je snowboard en bijbehorende snowboard schoenen. We gaan de skigebieden Val Thorens in Frankrijk bespreken en SkiWelt Wilder Kaiser Brixental in Oostenrijk. Beide zijn al zeer populair onder de Nederlandse wintersporters, en wij gaan je uitleggen waarom deze gebieden zo populair zijn voor de snowboarders en skiërs onder ons!

Val Thorens Frankrijk Met

Val Thorens heeft veel te bieden, het heeft namelijk meer dan 600 kilometer aan pistes! En dat niet alleen, het is ook nog eens de hoogstgelegen wintersportbestemming van Europa met een hoogte van 2300 meter. Val Thorens geeft een geweldige en zeer goede sfeer en beleving voor iedereen die besluit hierheen te komen. Maak je klaar voor een geweldig skigebied met pistes van hoge kwaliteit en erg veel barretjes en restaurantjes. het is natuurlijk niet zomaar zo dat  Val Thorens regelmatig prijzen wint, zoals: World’s Best Ski Area! Wat natuurlijk betekent: het beste skigebied van heel de wereld!

 

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental – Oostenrijk

Een skigebied in Oostenrijk. Welnu, de bergen, de sneeuw en de goede sfeer zorgen voor de beste wintersportbestemmingen. En daar heb je er juist veel van in Oostenrijk. SkiWelt Wilder KaiserBrixental is van de leukste en zeer modern skigebied. De meeste pistes zijn hier rood en blauw, waardoor het de perfecte plek is om te leren skiën en snowboarden (alleen beter). U kunt dagtochten maken van het ene dorp naar het andere. De hellingen in het dal zijn het meer dan waard! Je vindt er ook 3 themaparken, een verlichte rodelbaan en het grootste nachtskigebied van Oostenrijk. In de voorjaarsvakantie wordt hier ook een snowcamp georganiseerd met een verblijf in een zeer groot party house!