Over dit blog

Over dit blog

Welkom op AnitavanGorkum.nl  Annie

Een aantal jaar geleden ben ik, Anita, dit blog begonnen als hobby. Ik vind het al mijn hele leven leuk om teksten te schrijven en om mensen te informeren. In mijn dagelijkse baan haal ik, op dit gebied, weinig voldoening. Daarom ben ik in mijn vrije uren dit blog begonnen. Het onderwerp van dit blog is een andere passie van me, namelijk reizen en vakanties. Ik zoek altijd dagen lang het hele internet af naar goedkope en leuke reizen. Daarnaast ben ik ook altijd opzoek naar praktische tips als goedkoop parkeren op Schiphol of de beste reiskoffers. Na aanleiding van een aantal verzoeken van mijn trouwe lezers heb ik ook besloten om te gaan schrijven over leuke dagjes weg in eigen land.

Zoals je misschien al wel merkt schrijf ik dit blog puur uit liefhebberij en passie. Ik vind het daarom altijd leuk als er reacties worden gegeven op mijn berichten. Heb je meer algemene vragen of tips voor me, dan verzoek ik je op contact met me op te nemen via de contactpagina.