golfvakantie florida

Tip: golfvakantie florida

golfvakantie florida

 

 

 

 

 

 

Van jongs af aan heeft mijn vader het golfen er bij mij in proberen te krijgen. Dat is hem uiteindelijk dan ook gelukt. Wekelijks ga ik samen met mijn vader een potje golfen. Al jarenlang droomde mijn vader ervan om op een golfvakantie florida te gaan. Afgelopen zomer hadden wij de mogelijkheden bekeken, maar de prijzen van een golfvakantie florida waren op dat moment veel te hoog. Met dezelfde intentie bekeek ik afgelopen maand weer de mogelijkheden. Tot mijn verbazing kwam ik terecht op een website met zeer voordelige prijzen. Ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Onmiddellijk ben ik mijn vader en moeder gaan bellen. Van het een kwam dan ook het ander!

Mooie badkamer

Een top vakantie met mijn ouders!

Natuurlijk stemde mijn ouders mee in de vakantie. Zodoende zijn wij afgelopen maand een kleine twee weken op vakantie geweest, naar het prachtige Florida. Eenmaal aangekomen in Florida scheen meteen de zon op ons, de vakantie begon dus uitstekend. Uiteindelijk zijn wij een taxi ingestapt op weg naar onze villa. Eenmaal aangekomen bij de villa, kwam er bij ons alle een glimlach op het gezicht. De villa straalde kwaliteit uit vanaf de buitkant. Het interieur was ook geweldig en de villa was netjes en schoon achtergelaten. Natuurlijk zijn wij dagelijks lekker gaan golfen met zijn drieën. Als ik terugkijk op de vakantie heb ik echt een top vakantie gehad met mijn lieve ouders!

Top bedrijf