Zoek niet verder naar hotels Curacao

Headerhotel2Zoek niet verder naar hotels Curacao

Mijn vriendin en ik wilden eindelijk wel eens luxe op vakantie. Al jaren gaan we samen naar bijvoorbeeld Frankrijk, dan pakken we de auto vol en gaan we kamperen aan het strand. Op zich heel leuk en nog redelijk avontuurlijk, maar er zitten een paar nadelen aan. Je hebt bijvoorbeeld nooit luxe, kamperen is wel leuk maar het blijft toch altijd een beetje behelpen. Daarnaast heb je toch nooit echt een goed weer garantie. Hoewel we snikhete zomers hebben gehad, waren we nooit gegarandeerd hiervan, we hebben ook wel eens vakanties gehad waarin het alleen maar regende. Mijn vriendin is altijd al nieuwsgierig geweest naar Curacao en wilde daar heel graag al eens naartoe op vakantie. We hebben dus het hele jaar gespaard voor onze grote, overzeese reis en steeds kwam het moment van boeken nader. Mijn vriendin zocht naar de meest voordelige vliegtickets en ik zou me daarentegen storten op het zoeken naar geschikte hotels Curacao. Omdat we goed hadden gespaard en zoveel zouden bezuinigen op ons vliegticket, besloten we dat we ons wel wat luxere hotels Curacao konden veroorloven en zo geschiedde. Ik vond direct het Papagayo hotel en toen ik wat foto’s daarvan aan mijn vriendin liet zien was zij direct ondersteboven van de luxe ervan. Het bleek dat ze niet eens tickets hoefde te boeken want bij deze hotels Curacao zit het ticket al in de kamerprijs verweven! Zo sloegen wij ineens twee vliegen in een klap, en kon het ontspannen avontuur beginnen.