Gezellig weekendje naar Amstelveen

logo_topIkzelf had er nog nooit van gehoord: Amstelveen, toch wil ik even mijn verhaaltje erover schrijven. Ik ben namelijk nog nooit zo enthousiast geweest om een weekendje weg te gaan in Nederland. Het enthousiasme wat we ontvingen bij aankomst in het hotel was adembenemend! Voor enkele weken geleden zijn we bezig geweest om een weekend weg te boeken, ik wilde dan wel in Nederland blijven maar dan wel naar een plaats waar we nog niet zijn geweest. Bij toeval ben ik terecht gekomen op de website van IetsDoenOfferte en ik moet eerlijk zijn, hun zijn mijn redders in nood! Ik wist namelijk niet meer waar ik zoeken moest aangezien ik al op vele plekken ben geweest hier in Nederland.

Snel en gemakkelijk geregeld via het internet.

Normaliter boek ik niks via het internet puur uit onzekerheid, toch voelde het deze keer heel erg goed om een offerte te plaatsen waar dan de hotels en bedrijven konden schrijven als ze zouden matchen bij mijn wensen. Ik had beschreven dat ik in Nederland wilde blijven maar dat ik wel naar een plek zou gaan waar veel bezienswaardigheden waren. Ik kwam dan dankzij IetsDoenOfferte terecht bij een hotel in Amstelveen en wist dat dit het hotel wordt waar wij zullen vertoeven! De service en klantvriendelijkheid van zowel het hotel als waar ik de offerte geplaatst heb was perfect! Ik hoefde geeneens iets extra’s te betalen ondanks dat ik een fantastische weekend weg heb gehad!