High tea vergelijken op Ietsdoenofferte.nl

logo_top (2)

Ik vind het belangrijk om bij successen in je leven stil te staan. Een goede vriend van me heeft zijn doelstelling bereikt om zelfstandig te zijn met zijn webwinkel. Daarmee bedoel ik dat hij er van kan leven zonder afhankelijk te zijn van zijn baan in loondienst. En dat pas zes maanden nadat hij startte met zijn webwinkel. Zoals ik al zei verdient het dus een feest. Daarom was ik van plan om een high tea in zijn naam te organiseren. Ik nodigde daarom zijn vrienden en vriendinnen uit bij mij thuis om dit goede nieuws te vieren. Hij weet dat ik het erg leuk vind om als hostess op te treden voor een party zoals deze. Hij zorgt dan zelf voor de drankjes en de hapjes. Het dienen wel zoete en hartige hapjes te zijn, helemaal in het concept van dit gebeuren. Hij heeft niet alle hapjes gehaald, ik heb er zelf ook een aantal gemaakt. Dit vind ik erg leuk om te doen.

high-tea

Ik heb zelf allerlei hapjes gemaakt, van muffins tot aan een cake en van sandwiches tot aan broodjes. Aan variatie dus geen gebrek. Alles wat overblijft bewaar ik in de koelkast en kan ik zelf goed gebruiken.

Offertes vergelijken op Ietsdoenofferte.nl

Je kunt ook minder voorbereiding treffen en dit soort recreatie uitbesteden aan professionals. Zo kun je een kijkje nemen op de website van Ietsdoenofferte.nl. Hier kun je offertes aanvragen en vergelijken. Zodra je dit gedaan hebt kun je een keuze maken en wellicht geld besparen.