Koelkast met glazen deur als blikvanger

Een blikvanger, maar dan van glas is deze koelkast een ware eyecatcher voor jouw onderneming. Door te kiezen voor een glazen deur is het behalve een blikvanger ook een advertentie voor jouw zaak. De producten direct in het zicht van de klant wat zorgt voor meer omzet. Deze koelkasten worden ook wel displaykoelkasten genoemd en zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. 

Waar kan deze koelkast voor worden gebruikt? 

De koelkasten worden veelal gebruikt als drankenkoelkast. De klant ziet direct wat er aan gekoelde dranken aanwezig is. Behalve voor dranken worden deze koelkasten ook gebruikt om snacks, salades, frisdranken en andere etenswaren in te bewaren en te laten zien. 

In welke ruimte worden de koelkasten met glazen deuren vooral geplaatst

Welke HORECA- onderneming je ook hebt, een displaykoelkast past in iedere ruimte. Waar je ze al geruime tijd ziet zijn sportkantines, tankstations en supermarkten. Ze misstaan nergens. 

Mooie wijnen of andere gekoelde sterke dranken in jouw assortiment? Laat ze zien! Zorgt voor een displaykoelkast wat goed zichtbaar is voor de klant en dit product wordt sneller gekocht, dan wanneer de klant erom moet vragen. 

Soorten displaykoelkasten

Uiteraard wil je de juiste koelkast met glazen deur aanschaffen voor jouw zaak. De koelkasten zijn in verschillende kleuren en maten aanwezig. Zwart is wat veel wordt verkocht, maar de koelkasten zijn er ook in het wit of RVS. Wat voor deur wil je erin hebben? De koelkasten zijn leverbaar met enkele deuren, tweedeurs, driedeurs of vierdeurs voor de grote kasten. Daarnaast kun je ook kiezen of je liever een schuifdeur hebt of klapdeuren. Heb je weinig ruimte voor een deze displaykoelkast? Chique, smalle modellen passen in iedere inrichting en geeft een mooi overzicht van het assortiment. Natuurlijk wil je de klant laten zien wat je aanbod is in de koelkast. De meeste koelkasten zijn verlicht door LED licht. Door de montage aan de voorkant wordt het assortiment optimaal gepresenteerd. 

Informeren en inspireren over een koelkast met glazen deuren

Een displaykoelkast is duidelijk een must have voor jouw zaak. Online zijn veel modellen te vinden ter inspiratie. Om een goede keuze te maken is het belangrijk om bij diverse horeca leveranciers offertes aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Laat iemand langskomen om te kijken welke koelkast het beste in jouw ruimte past. Kijk ook eens in diverse showrooms en laat je inspireren om de beste keus te maken. 
Tip: www.horecatraders.com