Sauna

Laat je nu ook volledig ontspannen in de sauna van Thermen

Mijn ideale manier van ontspannen is een dagje naar de sauna. Daar kan ik echt de hele week naar uit kijken. Maar waarschijnlijk weet je wel wat ik bedoel. Zeker gedurende de week heb je veel aan je hoofd. Denk hierbij aan je werk, de situatie thuis of in je omgeving. Dit zijn maar een paar voorbeelden van momenten die je stress of druk kunnen geven. Het is daarom ook belangrijk om ook aan jezelf te denken. Al is het maar een avondje weg. Geloof me, dat zal je goed doen.

Arrangement

Sauna als uitlaatklep

Voor mij is dat een bezoekje aan Thermen. Zij bevinden zich in de bossen van Nijmegen. Hierbij laat je de stad als het ware achter je en stap je eigenlijk naar je rust toe. Mocht je zelf nog nooit naar Thermen zijn geweest dan is het niet verkeerd om hun website eens te bekijken. Daar krijg je een goed inzicht van de mogelijkheden. Zelf heb ik al een paar geprobeerd. Denk aan de Hotstone massage. Je krijgt daar verwarmde stenen op je. Het klikt heel raar, maar het voelt erg aangenaam. Hierbij voel je de warmte in je lichaam trekken. Vervolgens beginnen ze met de massage. Ze starten bij je voeten en werken zich langzaam naar je nek toe. Wanneer ze met de massage beginnen dan wil je gewoon niet meer van de tafel af.

Genieten

Een andere favoriet van mij is de sauna. Zeker wanneer je niet vaak gebruik maakt van de sauna’s dan is Thermen ideaal om te beginnen. In tegenstelling tot andere centra hebben zij sauna’s met meerdere temperaturen. Die variëren van 65 graden tot 100 graden Celsius. Dus mocht je zelf niet zo’n fan zijn van extreme temperaturen dan kies je voor één met een lagere temperatuur. Zoals ik al aangaf is het niet verkeerd om eens hun website te bezoeken.