Mason Garments

Mason Garments vervaardigt werkkleding voor industriële arbeiders en is altijd toonaangevend geweest in de kledingindustrie. Ze gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit en bieden een volledige selectie van kleuren en patronen. Het maakt niet uit of het regent of schijnt, ze staan ​​altijd klaar om je voeten te beschermen. Of u nu in de mijnen, een enorme fabriek of een industriële fabriek werkt, het belang van een goed paar vrijmetselaarskleding kan niet genoeg worden benadrukt. Mason-kleding staat bekend om het dikke leren bovenwerk en de hoogwaardige constructie die is gebruikt, en heeft altijd voorop gelopen in het leveren van het beste in werkkleding door het gebruik van speciale afwerkingsmethoden en materialen.

Sportkleding

Hun assortiment kleding voor vrouwen wordt gecomplementeerd door hun teamkleding en sportkleding. Hun assortiment sportkleding voor dames bestaat uit poloshirts, shirts met lange mouwen, sweatshirts en shorts. Hun collectie sportkleding omvat vesten, shorts, leggings, trainingspakken, gymkleding, gymshorts, joggingbroeken en meer. De damescollectie sportkleding omvat een reeks jurken, t-shirts, jeans, rokken, cut-offs, slabbetjes en hoodies. Hun collectie tops met lange mouwen is geïnspireerd op veel stijlen uit hun oudere kledinglijnen, zoals de een nieuwe tees, maar ze bevatten ook nieuwe merken zoals het merk dat je een nieuwe, dat gericht is op jongere vrouwen. Ze hebben vier verschillende kleuren om uit te kiezen – blauw, grijs, roze en limoengroen. Elk van de vier kleuren is ontworpen om je er goed uit te laten zien.

De herencollectie

De herencollectie van Mason Garments is grotendeels gemaakt van authentieke materialen zoals wol, kasjmier en zacht kasjmier, terwijl hun assortiment dameskleding voornamelijk T-shirts, vesten, overhemden met lange mouwen, sweatshirts, korte broeken en vesten omvat. Alle kledingstukken zijn zeer redelijk geprijsd en er zijn zelfs enkele artikelen die met korting verkrijgbaar zijn, waaronder een gratis deli-tegoedbon voor de volgende dag en een gratis paar slippers. Hun assortiment schoenen bevat ook suède sneakers en trainers. Als je van plan bent de verschillende Mason Garments zelf uit te proberen, kun je je geld terugkrijgen als je alle kleding in alle vier de seizoenen draagt.