Mooi Italie

Agriturismo Italië, beleef Italie op zijn best! 

Een agriturismo Italië boeken is een goede keuze! In het mooie Italië raakt u niet uitgekeken en kunt u uw hart ophalen in de mooiste stadjes, bij de mooiste natuur gebieden en de prachtigste rotsachtige stranden. Bij Gigi Travel bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar het echte Italië! Gigi Travel is gespecialiseerd in agriturismo’s, albergo diffuso’s en andere kleinschalige accommodaties in heel Italië. Charme en slow zijn de sleutelwoorden voor de accommodaties die zij u aan bieden en kenmerkend voor Gigi Travel is de kleinschaligheid. U verkend Italië op uw eigen tempo. De accommodaties van Gigi Travel zijn allemaal zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd door de medewerkers van dit prachtige en energieke reisbureau. Gigi Travel heeft een passie voor Italië en voor prachtige agriturismo Italië

Italiaans eten

Agriturismo Italië bij Gigi Travel

Sinds 2002 is Gigi Travel een begrip in de regio van Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Vele Italiaanse liefhebbers weten Gigi Travel te vinden. In de afgelopen jaren zijn er verschillende accommodaties toegevoegd aan het ruime aanbod van Gigi Travel. De nadruk voor agriturismo Italië is neergelegd op de kleinschaligheid, de inrichting, de omgeving, de faciliteiten, de keuken en uiteraard de Italiaanse gastvrijheid. Vindt u het leuk om meerdere plekken in Italië te ontdekken? Dit is geen enkel probleem! Bij Gigi Travel kunt u verschillende agriturismo’s boeken zodat u een road trip kunt doen door delen van Italië. Gigi Travel stelt graag een reis voor u samen. 

Italie

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een prachtige landhuis of accommodatie die in zijn originele staat is gelaten. De hoofdactiviteit van een agriturismo is landbouw en het toerisme mag de overhand niet krijgen. De kamers en appartementen voor de gasten zijn vaak in originele staat gelaten. Het komt regelmatig voor dat de eigenaar van een agriturismo ook woont op de locatie waar u verblijft. Zo ervaart u de echte Italiaanse sferen en kunt u mee eten uit de verrukkelijke keuken van de Italianen. Boekt u een agriturismo dan bent u verzekerd van rust en natuur. U keert letterlijk terug in het ritme van de natuur. Italië word gekenmerkt door zijn olijfbomen, wijngaarden, bossen of bergen, ver weg van het massatoerisme. Wilt u ook genieten van de rust en de natuur in Italië? Neem dan snel een kijkje op de website van Gigi Travel en laat u verrassen door het ruime aanbod in prachtige agriturismo’s. Geniet van Italië en word verliefd op dit prachtige land!