Bed and Breakfast Bonaire vind je hier!

logo_topWelkom beste lezers, ik heb vandaag weer een stukje over vakantie en alles wat daar maar bij komt kijken. Vandaag verdiep ik me in een bedrijf waar mijn vriend en ik afgelopen mij vaakantie mee op vakantie zijn geweest namelijk Bed and Breakfast Bonaire. Dit is een reis organisatie die een heel mooi appartementen complex heeft in Bonaire dus. We waren lang op zoek om iets te vinden wat we zouden kunnen gaan doen in de mei vakantie. Zo hebben we soms wel leuke reizen gezien maar was het vaak of uitverkocht of echt heel erg duur! Met een beetje geluk kwamen we dus op de site van de link hier boven terecht. We zagen de mooie foto’s van de huisjes die ze daar aanbieden om in te overnachten en het was gewoon super. Mede omdat je er gewoon voor kon kiezen om er te overnachten en dan in de morgen lekker te eten bij het restaurant dat bij het complex hoort!

Een super leuke vakantie gehad!img_0750_328x219

Mijn vriend en ik zijn na het boeken van de Bed and Breakfast Bonaire meteen er naar toe gegaan! Ik moet zeggen het was echt een top vakantie, ik heb me zeker vermaakt in de tijd dat ik daar dus zat. Als ik volgend jaar weer een vakantie zou kunnen gaan kiezen weet ik zeker dat ik weer precies de zelfde keuze zou gaan maken! Ik hoop dat jullie dit ook zullen gaan doen!

tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467