Geïmpregneerde klamboes zijn noodzakelijk in Afrika

svgh-careplus-33415-klamboe-1Ga jij binnenkort op reis naar een locatie waar veel bijtende en stekende insecten zijn? Dan kun jij je het best beschermen door een klamboe aan te schaffen. Klamboes zorgen er namelijk voor dat als je slaapt de insecten niet bij jou kunnen komen. Een site die ik hiervoor gevonden heb is shopvoorgezondheid.nl. Hier kun je ze in verschillende afmetingen en merken krijgen. Wanneer je op vakantie gaat, dan doe je dit vaak om tot rust te komen. Je wilt dan natuurlijk wel goed kunnen slapen, zodat je de volgende dag weer dingen kan ondernemen. Wanneer je dan de hele nacht wakker wordt gehouden door insecten is dit zeer irritant.

Nu zullen sommige van jullie wel weten dat er door de opwarming van de aarde meer malariamuggen komen. Dus als jij deze zomer nog naar de hoger gelegen gebieden van Afrika gaat, dan moet je hier zeker rekening mee houden. Natuurlijk kun jij je als reiziger hier goed op voorbereiden, dit door het nemen van malariapillen. Want je wilt natuurlijk geen malaria oplopen tijdens jou reis. Malaria is namelijk een parasiet dat ervoor zorgt dat je koortsaanvallen krijgt, deze kunnen zelf leiden tot dood. Maar om er zeker van te zijn dat je niet wordt gestoken kun je het best een klamboe aanschaffen.

logo

Onder een klamboe slaap je gewoon beter

svgh-travelsafe-ts102-01Zoals ik net al aangaf kun je naast de malariapillen het beste ook een klamboe aanschaffen. Klamboes zijn in landen zoals Afrika bijna wel een must. Althans als je een goede nachtrust wil. Wanneer je een geïmpregneerde klamboe meeneemt kom je ook nooit voor verrassingen te staan. Zo’n klamboe is behandeld met een speciaal middel dat insecten op afstand houdt. Ook deze klamboes kun je in verschillende maten krijgen.