venture travels 3

Ik maakte een hele gave Afrika safari

Toen ik een maand geleden op vakantie was in Afrika heb ik een onwijs toffe Afrika safari gedaan. Ik wilde dit altijd al doen en het stond dan ook bovenaan mijn prioriteitenlijst van mijn Afrika reis. De Afrika safari was onwijs gaaf en ik heb er onwijs veel mooie foto’s kunnen schieten waar ik erg blij mee ben, en ook wel een beetje trots op ben. Ik ben helemaal weg van Afrika, en als je er heen gaat raad ik je ten zeerste aan om een safari te doen. Je weet niet wat je mist!

venture travels 4

Mooie plekken, mooie dieren

Ik ben normaal niet zo weg van dieren. Dieren zoals leeuwen die je daar in het wild ziet vind ik eigenlijk alleen maar eng. Ik ben wel iemand die graag een stukje natuur en cultuur ziet wanneer ik op vakantie of op reis ben. Ik koos er toch voor om een safari te doen, omdat ik graag mooie foto’s wilde maken. Ik dacht dat het me verder niet zo zou boeien. Niets bleek minder waar. Ik ben vanuit de auto mijn ogen uitgekeken naar de mooie dieren en de mooie natuur waar we waren. Ik kan zeker iedereen aanraden om een safari te doen. Ik ben nog nooit in mijn leven op zo’n bijzondere plek geweest als op de safari, waar de wilde dieren zo langs je heen lopen. Dit was echt een onwijs bijzondere en gave ervaring en ik kan iedereen aanraden om dit te doen als je naar Afrika gaat. Je weet niet wat je mist.

venture travels 3