Ontdek Rotterdam vanaf het water

Door een boot huren Rotterdam, leer je deze stad van een hele andere kant kennen. Een goede manier om dit te kunnen ervaren is door een boot te huren op Rotterdamboot.nl. Deze bootverhuur biedt de mogelijkheid eenvoudig via de website een boot te huren waarbij je uit verschillende vaargebieden kunt kiezen. De boot die je huurt is elektrisch aangedreven en heet de Machinist 010-sloep. Deze boot is uitgerust met een eenvoudig en uniek navigeer en sturing systeem en is daarnaast ook erg wendbaar. Je hebt geen vaarbewijs nodig om in deze boten te kunnen varen, al is enkele ervaring altijd mooi meegenomen.

Online een boot huren

Op de website kun je het formulier invullen om een boot op de door jouw gewenste date te huren. Nadat je reservering is bevestigd, ga je op de desbetreffende datum naar de ligplaats van het gekozen vaargebied. Hier ontvang je dan een korte instructie waarop je meteen het water op kan om te genieten van de vrijheid die het water je biedt. Bij het huren van een Machinist 010-sloep, kun je kiezen uit 5 verschillende vaargebieden: Noorderkanaal en Boezem, Rotte en Rottermeren, Coolhaven, Delfshaven en Schie en de Bergse voor en achterplas. 

Een leuk dagje uit per boot

Wanneer je via de website een boot huurt in Rotterdam, dan heb je de mogelijkheid om er gratis extra’s bij te huren zoals zwemvesten, een navigatielicht voor varen na zonsondergang, een koelbox, dekentjes of kussentjes. Wanneer je gebruik wenst te maken van deze extra’s dan is dit eenvoudig in het reserveringsformulier aan te geven. Ook wanneer je niet zelf wenst te varen, wordt er de mogelijkheid geboden om er een kapitein bij te huren. Echter zijn kapiteins beperkt beschikbaar, waardoor het is aan te raden om je hier tijdig over te laten informeren en te reserveren indien gewenst. Het uurtarief van een kapitein bedraagt tien euro per uur.