Parkeren Schiphol P3 flexibel

banner-reiskrantParkeren Schiphol P3 flexibel

Ik vind het altijd prettig om te parkeren Schiphol P3, dan heb je net zoiets als een annulering verzekering, als je vlucht dat niet door gaat dan ben je ook niet verplicht om je reservering te betalen. Het is super fijn, je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren, ik weet nog dat een vriendin van me helemaal geen reisverzekering had en ook geen annulerings- verzekering, dat vond ze te duur. Ik vond het al niet echt een slim idee, maar toch is ze er zelf ook op gewezen. Haar moeder overleed een dag van de voren, daar voor heb je natuurlijk alles over, maar een bedrag wat je hebt betaald voor een luxe vakantie die je niet gaat hebben, dat is toch wel erg vervelend. Toch vond ik het enigszins ook wel heel typisch dat zoiets haar overkwam, juist omdat ik er nog een opmerking over gemaakt had. Ik voelde me wel schuldig, maar ze had nu wel het besef dat het een stomme fout van haar was geweest, en dat ze nu niet in de stemming was om over haar vakantie na te denken. na dit verhaal ben ik al helemaal voor parkeren Sciphol P3, het zou je maar gebeuren, ik raad het iedereen aan. Ook al boek je een last minute, neem gewoon geen risico’s over je reis, het is nooit goedkoop om op vakantie te gaan. Mocht je het altijd doen, dan ben je verstandig en hou dat vooral zo.