parkerenschipholairport.com

Heb je besloten om dit jaar bij Schiphol te gaan parkeren maar weet je nog niet bij welke aanbieder en waar je eigenlijk allemaal op moet letten? Dan willen wij jou graag een handje helpen. We zullen je vertellen waar je op moet letten bij het kiezen van een aanbieder en hoe je deze moet kiezen. De uiteindelijk keuze is natuurlijk aan jou!

logo_bps1Hoe kies je ?

Om te kijken welke aanbieder geschikt is voor jou moet jij jezelf een paar vragen stellen: hoever van Schiphol wil ik af zitten? Dit is maar net wat jij prettig vindt en wat voor opties er zijn om naar de terminal te komen. Wil je met valet parking of ga je voor de shuttle service? Als je voor valet parking gaat dan word je auto opgehaald bij Schiphol en hoef je maar een paar meter te zetten en je bent er. Kies je voor de shuttle service dan moet je nog een stukje met een pendelbus voor dat je bij de terminal bent. Het verschil is dat valet service vaak iets duurder is dan de shuttle service. Hoeveel wil je betalen? Als je voor jezelf een budget hebt dan is het makkelijker kijken welke voor jouw geschikt zijn. Wil je dat je auto overdekt staat of mag je auto ook buiten staan? Deze keuze is ook weer geheel aan jou en kan je selectie ook weer kleiner maken.

Heb je alles opgeschreven ? Kijk dan op onze site welke aanbieder het best bij jou past. http://parkerenschipholairport.com/