vakantie aanhanger

Saris bagagewagens kopen of huren?

Saris bagagewagens kun je bij verschillende bedrijven kopen. Een optie die enkele bedrijven bieden, is om de bagagewagen te huren. Beide opties hebben andere voordelen en dienen tegen elkaar afgewogen te worden. Zo dien je te kijken naar de kosten, maar ook naar de beschikbare ruimte.

aanhanger

Waarom is het slim om een bagagewagen te kopen

Een bagagewagen kopen kan in verschillende situaties handig zijn. Als je bijvoorbeeld een vakantiehuis hebt in het buitenland, dan is het erg prettig als je spullen van hier naar daar kan vervoeren. Een bagagewagen kan daarvoor ideaal zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat je grote apparaten moet vervoeren voor je werk. Ook in dat geval is het prettig om gebruik te maken van een bagagewagen. De kosten van een bagagewagen liggen rond de 1500 euro. Wel gaat zo’n wagen erg lang mee en behoudt het waarde. 

Een bagagewagen huren, is dat handig?

Een andere optie waarvan je gebruik zou kunnen maken, is het huren van een bagagewagen. Een situatie waarin dat de beste optie is, is wanneer je denkt dat je niet vaak een bagagewagen nodig gaat hebben. De kosten van het huren van een bagagewagen liggen meestal niet hoger dan 15 euro per dag. Het is daarom altijd handig om dit vooraf goed te bekijken. Naast het geld kan het ook zijn dat je geen ruimte hebt om een bagagewagen op te slaan. Ook in die situatie kun je er beter voor kiezen om een bagagewagen te huren.