Vakantiehuis huren in Frankrijk

Een goede, gemakkelijke website

Toen we met het hele gezin besloten om een reis te boeken naar Frankrijk, stuitten wij op een mooie website waarin het niet moeilijk was om gemakkelijk een leuk vakantiehuis te zoeken voor ons en zeker voor onze kinderen. Een vakantiehuis huren in Frankrijk is nog niet zo makkelijk. We zochten een leuk vakantiehuis met weide in het Zuiden van Frankrijk zodat wij ’s avonds lekker buiten konden tafelen terwijl de kinderen aan het spelen waren onder de Franse zon.

parken garden_view-210x115-crop-fff zwembad-210x115-crop-fff
Alles in één muisklik

Ik vond direct een heleboel vakantiehuisjes die ik direct wilde boeken. Dankzij de perfecte beschrijving van de vakantiehuisjes kon je zien wat je wilde en wat je niet wilde. Bij aankomst klopte alles perfect. Het huisje was proper en alles voldeed aan onze verwachtingen. Eerst was ik een beetje bang dat niet alles zo perfect was als het leek, maar gelukkig was dit niet zo. Integendeel, ons gezin gaat volgend jaar terug!

Betaalbare tarieven voor ons budget

Omdat wij rekening moeten houden met onze kinderen is het niet altijd vanzelfsprekend dat wij iets betaalbaars kunnen vinden voor ons. Via deze website had ik iets gevonden binnen de 10 minuten. We hadden meteen geboekt en bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen.