Waarom je dit jaar moet kiezen voor een groepsaccommodatie Overijssel

De groepsaccommodatie in Overijssel is uitermate geschikt voor de betere bedrijfsuitjes. De groep mag niet groter zijn dan 30 personen wat de groepsaccommodatie Overijssel ideaal maakt voor teambuilding. De gastenboerderij is toegankelijk voor minder validen, dus iedereen kun je erbij betrekken. Ook andere groepen dan bedrijven kunnen van de mooie omgeving genieten die gastenboerderij Kosman biedt. Als suggestie, stel je hebt familie, en jullie wonen ver van elkaar. Bijzonder leuk is dan goed bijpraten op de gastenboerderij. Broers en zussen met aanhang en kinderen die je alleen maar een kerstgroet stuurt, kun je dan dagen achtereen zien in een ongedwongen sfeer, omdat de omgeving veel te bieden heeft.

Alle voorzieningen zijn aanwezig

De groepsaccommodatie Overijssel heeft alle denkbare faciliteiten. Het heeft boodschappenservice en WiFi. Er is een catering aanwezig, en de omgeving is mooi. De groepsaccommodatie Overijssel gastenboerderij Kosman is gelegen aan de rand van de Holterberg tegen de Sallandse Heuvelrug. Het is op de provinciegrens, Gelderland en Overijssel. Je kan in zo’n omgeving heerlijk wandelen en fietsen. De beoordelingen van de bezoekers zijn overduidelijk, een 9.9 voor kindvriendelijk, een 8 voor inrichting, een 10 voor hygiëne, een 9.8 voor het zwembad, een 9.3 voor de hoeveelheid ruimte, een 9 voor de ligging, en een 8.6 voor de prijs- kwaliteitsverhouding.

De gastenboerderij is onlosmakelijk met de omgeving

De groepsaccommodatie Overijssel gastenboerderij Kosman heeft partners. Zij werken samen met,

  • Groepen Overijssel
  • Tourist information Rijssen Holten
  • Groepsaccommodaties Nederland

Het ligt voor de hand dat de gastenboerderij een samenwerking heeft, want de omgeving is net zo belangrijk dan de accommodatie zelf. Los van de internetsite van de groepsaccommodatie Overijssel gastenboerderij Kosman is online de omgeving te bekijken. Op de site zelf kun je, wat is er te doen, bekijken. Dat geef al een leuke indicatie. Na een dag van de omgeving te hebben genoten kun je in de hottub en sauna. Groepsaccommodatie Overijssel gastenboerderij Kosman is een aanrader.