Boek een Vakantiehuis Italië met zwembad!

Niks is mooier als Italië! Hierover kan ik erg kort zijn aangezien ik echt verliefd ben op Italië en met name Toscane….

Sinds ik namelijk een Vakantiehuis Italië met zwembad hebt geboekt en dan wel te verwachten in Toscane is mij in ieder geval duidelijk geworden dat dit een vakantie wordt om nooit te vergeten. Prachtige omgeving, heerlijke ambiance en niet te vergeten het lekkere eten hebben mijn vakantie compleet gemaakt. Mijn vakantie afgelopen zomer was dan ook een vakantie die ik ieder jaar wil herbeleven. Mede dankzij mijn partner zijn we nu al druk in de weer met het boeken van de vakantie voor de zomermaanden. Onze vakantie zelf is pas in augustus maar mijn partner kan niet wachten!logo (1)

“Alvast boeken”

Tijdens mijn speurtocht op het internet naar een Vakantiehuis Italië met zwembad ben ik terecht gekomen op de website van Bono Vivo. Dit bedrijf heeft alleen maar vakantiehuizen en appartementen met een zwembad aan de zijde. Helaas weet ik niet meer waar  ik vorig jaar geboekt had maar dit bedrijf komt er toch wel degelijk in de buurt, ik begin zelfs te twijfelen of dat ik niet bij hun geboekt had. sogno_zwembad_3

Aangezien we graag willen boeken voordat het weg is hebben we besloten om direct te boeken. Onze vakantie kan in ieder geval niet meer stuk! Een eigen vakantiehuis waar wij heerlijk tot rust kunnen komen is toch iets wat iedereen wilt? Over de kosten hoef je je in ieder geval geen zorgen voor te maken, voordeliger kan niet!VESPA-696x200-crop-fff