watertank caravan

Compact water voor onderweg

Gaat u deze zomer weg met bijvoorbeeld de camper, de caravan of de boot? En weet u dat er niet voldoende watervoorziening is bij de camping of de aanmeerplek? Dan is het natuurlijk handig om uw eigen watervoorziening mee te nemen onderweg? Maar hoe kan dit nou zonder dat het al uw eigen bagage plek opneemt? Of dat het het hele voertuig een stuk kleiner maakt? Als u op zoek bent naar een wat kleinere watertank voor onderweg, dan raden wij u aan om naar watertank 20L te kijken. Wij hebben zelf gekeken naar de watertanks van Rotterdam Plastics, die van erg hoogwaardige kwaliteit zijn. 

watertank 20l

Waarom een 20 liter watertank?

De 20 liter watertanks van Rotterdam Plastics zijn erg compact en hebben een vaste vorm. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor het behouden van plaats in uw voertuig. Ook hebben de watertanks een dikke wand van ongeveer 4 mm, en zijn ze gemaakt van polyethyleen. Hierdoor zijn ze erg robuust en stabiel, en dus zeker veilig om mee te nemen. Doordat de 20 liter watertanks zo compact zijn, zijn ze erg handig om mee te nemen onderweg. De standaardkleur van de watertanks is wit. In deze kleur kan je goed zien hoeveel water er nog in de tank zit en dus ook wanneer je deze dus weer bij moet vullen. Ook hebben de 20 liter watertanks van Rotterdam Plastics een schroefdeksel opening, deze maken het reinigen of de installatie van de watertanks extra makkelijk. 

Gaat u dus weg maar heeft u nog een goede watervoorziening bedacht? Kijk dan snel voor een goede en compacte watertank bij Rotterdam Plastics voor een watertank die goed bij u past.