Een goedkoop dagje uit

Een goedkoop dagje uit

 nappas

Ik wilde graag een goedkoop dagje uit met de kinderen, maar omdat het nauwelijks te behappen is met het geld wat er binnenkomt, is het moeilijk om een dagje uit te plannen. Toen ik hoorde dat de kinderen om hen heen heel vaak weg gingen, kreeg ik toch te maken met een vervelend gevoel. Goedkoop of gratis kan je natuurlijk ook veel leuke dingen doen, en dit probeer ik zo vaak mogelijk met ze te doen, maar een keer naar echt een attractie park is natuurlijk altijd leuk. Helaas ook vaak te duur. Via een vriendin kwam ik tot een oplossing voor een goedkoop dagje uit. Zij had namelijk de NapPas, een pas waar je kortingen mee krijgt op attractieparken en dergelijke. Zelfs op ook indoor speeltuinen en ga zo maar door, in ieder geval alles voor een leuk dagje uit met de kinderen. Toen ik op de site keek zag ik hoe voordelig het was en wist ik dat dit ook voor ons leuk ging worden. Ik bestelde de pas dus en de investering heb ik er al breed uitgehaald. Met ontzettende voordelige prijzen kunnen we nu naar gave attractieparken en ga we bijna elke maand wel een goedkoop dagje uit. Mijn kinderen zijn er erg blij mee want ze hebben nog nooit zoveel leuke dingen gedaan. Ze verdienen het en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik ga nu ook vaak met die vriendin van mij, en haar kinderen een dagje uit, want zij weet altijd de voordeligste prijzen overal en bovendien hebben de kinderen het leuk samen met elkaar.