Een nieuwe reistrolley uitzoeken

Ik ben volgende week jarig en weet nooit wat ik dan moet vragen voor mijn verjaardag. Om nou elk jaar geld te vragen aan mijn vriendinnen en familie vind ik ook niks en ben dus gisteravond even gaan zitten om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes die ik kan vragen voor mijn verjaardag. Toevallig belde mijn moeder gisteravond ook nog even met de vraag wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben. Ook haar heb ik verteld dat ik een lijstje aan het maken was zodat iedereen ook echt een cadeautje kon kopen ipv een cadeaubon of geld te geven voor mijn verjaardag.

Reiscadeau’s

Toen ik voor inspiratie op internet aan het zoeken was naar cadeautjes voor op mijn lijstje ging ik uiteraard op zoek naar cadeautjes die ik mee kan nemen op reizen die ik regelmatig maak. Zo kwam ik ook op een website waar ze reistrolley’s verkopen. De oude die ik nu heb sluit niet helemaal goed meer en dus een mooi cadeau om op mijn verlanglijstje te zetten. Een reistrolley is ook wel een cadeau die ik aan mijn moeder kan vragen die besteed altijd net even wat meer aan een cadeau dan mijn vriendinnen wat natuurlijk vrij normaal is. Ik heb mijn moeder gisteravond dan ook direct terug gegelt om te zeggen wat ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Ze vond het een leuk cadeau en ging op de website kijken waar ik de reistrolley’s gezien had. Ze heeft hierin een selctie gemaakt van reistrolley’s waar ik uit mag kiezen. Hieronder de gene waar het om gaat. Welke vinden jullie het mooiste?

travelite-stripes-handbagage-trolley-spinner-groen (1) travelite-flux-new-york-trolley-m-groen saxoline-trolley-77cm-frog (2)

Ze zijn allemaal groen inderdaad 😉 Dat is dan ook mijn lievelingskleur.