Goedkoop een last minute bungalow

Goedkoop een last minute bungalow

We besloten met het gezin een weekendje weg te gaan, het was namelijk echt nodig. Het was vrijdag en we wisten niet of we nog wel iets konden krijgen, ik ging dus op zoek naar een last minute bungalow. Via een goede site kwam ik terecht bij de opties voor een last minute bungalow en ik kwam echt een hele goedkope tegen, in Duitsland, ongeveer drie uur rijden. Ik belde gelijk of de last minute bungalow nog beschikbaar was en alles was toen binnen enkele minuten geregeld. We gingen allemaal inpakken en nog geen uur later zaten we in de auto naar Duitsland. De vakantie was nodig omdat we een heftige periode achter de rug hadden, met veel omstandigheden. De donderdag voor ons vertrek hadden we een ‘baan doorbrekend’ gesprek met z’n allen, we kwamen tot de conclusie dat we elkaar echt gemist hadden, we leefde langs elkaar heen terwijl we zoveel verwachtingen van elkaar hadden. Dit resulteerde dan in intense ruzies, waardoor we alleen nog maar meer van elkaar verwijderd werden. Enfin, een vakantie, een weekendje met z’n allen, dat zou ons goed doen. En dit heeft ons ook ontzettend goed gedaan. Het was een bijzonder weekend vol mooie gesprekken, iets om trots op te zijn en ook iets wat ik niet snel ga vergeten. Ik voel mij weer één met mijn gezin en we hebben de kracht weer ontdekt van een familie hebben, mensen die je door en door vertrouwt.