hotel Venlo

Luxe overnachten in Venlo

Ben je in de omgeving van Venlo, of zoek je een mogelijkheid om te overnachten dan is Hotel Maashof de ideale gelegenheid. Je kunt er niet alleen overnachten in een van de luxe kamers, ook het nuttigen van een heerlijke lunch of diner is ook mogelijk. Bij hotel Venlo geniet je van de producten uit het seizoen, dit betekent dat je altijd verse gerechten hebt. Ook de locatie is werkelijk schitterend midden in de natuur, tegenover forellenvijvers die je vanuit je hotelkamer ziet. 

hotel Venlo

Even helemaal er uit zijn

Wanneer je op het terras zit, met de prachtige waterfontein heb je echt het idee dat je er even helemaal uit bent. Neem daarbij de mooie omgeving, met veel bossen dan wordt dit gevoel nog sterker. In de winter kun je plaatsnemen in de serre of de wintertuin, droog en comfortabel genieten van het winterweer. Ook op zakelijk gebied heeft hotel Venlo meer dan genoeg te bieden, er zijn maar liefst vijf luxe vergaderzalen beschikbaar. In de pauze kun je met je team lekker ontspannen in de bossen.

Genieten van het groen in de omgeving

Vanwege de unieke ligging is hotel Venlo een aantrekkelijk hotel om te overnachten, maar ook om gewoon lekker te dineren met vrienden en familie. De medewerkers zijn zeer gastvrij, en geven je echt het gevoel alsof je vakantie hebt. Heerlijk om er even tussenuit te gaan, maak na het dineren een heerlijke wandeling door de bossen heen. Even helemaal op adem komen, logeer je er ook dan heb je kans dat je uitkijkt op de schitterende forellenvijvers die tegenover het hotel liggen