Hotel in Zeeland

Tip: Hotel in Zeeland

Mijn vriend en ik vind het erg leuk om eens per maand een andere provincie in het binnenland te bezoeken. Hier spenderen wij dan ook het grootste gedeelte van ons vakantiegeld aan uit. Afgelopen maand zijn mijn vriend wezen overnachten in een hotel in Zeeland. Maar hoe zij wij terecht gekomen bij dit hotel in Zeeland? Nou, een goede vriendin van mij was zeer lovend te spreken over dit hotel. Zij raadde het ons uiteindelijk aan om de website: hoteltriniteit.nl eens te gaan bekijken.

Tijdens het bekijken van deze website kwam wij dus in aanraking met een hotel, die gevestigd stond in het aangename Zeeland. Mijn vriend en ik waren al een keer in Zeeland wezen overnachten. Maar tijdens het bekijken van deze website wekte de afbeeldingen onze interesse op. Simpelweg omdat het hotel en de kamers er zelf hartstikke luxe uitzagen. Maar ook waren de afbeeldingen van de omgeving zeer indrukwekkend. Uiteindelijk zijn wij dan ook een vakantie gaan boeken via deze website bij een prachtige hotel in het mooie en bekende plaats Zeeland!

Hotel in Zeeland

Aangename vakantie!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat wij hebben genoten van deze binnenlandse vakantie. In het hotel waren wij voorzien in vele luxes. Zie hieronder een overzicht aan de luxe:

  1. Privé televisie
  2. Privé radio
  3. Privé jacuzzi
  4. Privé haardroger
  5. Privé wekker
  6. Draadloos internet

Deze luxe was mooi meegenomen want in de late avond uren hebben wij gebruik gemaakt van deze luxes. Maar natuurlijk hebben wij ook een aantal wandelingen door het centrum van Terneuzen gemaakt. Terneuzen is een prachtige plaatst in de mooie provincie Zeeland!

Receptie goede service