Wist je dit al over een terrasscherm?

xteriorGoedemiddag beste lezers. Vandaag wil ik graag een ander onderwerp aansnijden. Ik ga het in dit artikel hebben over het restaurant wat mijn oom geopend heeft in Nederland. Naast dat hij een succesvol restaurant had in Spanje wou hij weer terug naar Nederland. Toen hij eenmaal in bezit was van het pand en terras, moest er natuurlijk nog veel aan gedaan worden. Zodoende moest het terras compleet opnieuw ingericht worden. Omdat ik binnen de familie bekend sta als iemand met goede smaak, mocht ik mee beslissen over de inrichting. Omdat mijn oom iets wou hebben wat er tussen uit sprong kwam hij al snel terecht bij de site terrasscherm.com. Hier vind je alles op gebied van terras voorzieningen en omdat het allemaal maatwerk is, ben je verzekerd van originele producten. Ik had dus samen met mijn oom gekeken naar het perfecte terrasscherm. Deze hadden we ook eenvoudig gevonden, ik zal in dit artikel een afbeelding plaatsten zodat jullie deze zelf ook kunnen zien.

terrasscherm

Xterior levert kwaliteit en service

windschermenOmdat mijn oom zo lovend is over de firma Xterior, raad hij het ook aan iedereen aan. Natuurlijk niet aan de mede ondernemers bij hem in de straat die zelf een restaurant of bar hebben. Hij wil natuurlijk wel de enige zijn met zo’n mooie terrasscherm. Zij hebben overigens niet alleen windschermen. Je kunt hier ook terecht voor parasols, terrasverwarming, plantbakken en terrasverlichting.

De bestelprocedure van de terrasschermen verloopt ook vlekkeloos. Nadat de bestelling was afgerond werd alles binnen één week geleverd. Het personeel van Xterior kwam de schermen monteren en alles was binnen één geplaatst. Het terras als het restaurant is inmiddels helemaal af en het eindresultaat is schitterend. Misschien nog wel mooier als zijn restaurant toen in Spanje.