Herinneringen aan campings in Frankrijk aan elkaar rijgen

Camping-Frankrijk-300x295Herinneringen aan campings in Frankrijk aan elkaar rijgen

 

Alvast bezig met waar de aankomende zomers ons toe zou leiden ben ik vast op zoek gegaan naar de verschillende campings in Frankrijk die er zijn, op zoek naar eentje die precies aansluit bij wat wij in ons hoofd hadden en graag zouden wensen voor de ideale zomervakantie. Natuurlijk zijn er ongelooflijk veel verschillende campings in Frankrijk en dus was het nog een hele zoektocht er daar de leukste en meest geschikte tussenuit te vinden, maar gelukkig had ik hulp uit onverwachte hoek. Ik vond namelijk een website waar allerhande handige informatie over kamperen in Frankrijk op stond en vanuit daar kon ik gemakkelijk op zoek naar verschillende campings in Frankrijk. Ik weet nog goed hoe ik er zelf ook al als kind kwam, eigenlijk ging ik met mijn ouders praktisch elk jaar naar campings in Frankrijk, voor jaren achtereen. Vele herinneringen heb ik er al in het land en ongetwijfeld vele mensen met mij, aangezien zo’n beetje iedereen in mijn omgeving altijd op vakantie naar onze zuiderburen ging. Waarom is Frankrijk toch zo’n populair oord onder Nederlanders? Andersom is het overigens totaal niet het geval. Maar het staat onomstotelijk vast dat iedereen van mijn generatie zo’n beetje de herinneringen aan altijd weer die campings in Frankrijk aan elkaar kan rijgen. Ik kwam er al toen ik een jaar oud was, daar zijn nog echt heel schattige foto’s van bewaard gebleven. Ik als dikke baby zat daar lekker in een badje in de zon, met een zwembroekje aan en een grote hoed op het hoofd tegen de brandende Franse zon, die zich altijd wel laat zien. Het leuke is dat ik van mijn eigen kinderen ook genoeg van dat soort foto’s heb, tevens in Frankrijk. Het is leuk hoe het op die manier generatie op generatie wordt doorgegeven!